,,Лубрика,, припознава в приоритетите, заложени в програмата на ГЕРБ, наболели за решаване проблеми

,,Лубрика,, припознава в приоритетите, заложени в програмата на ГЕРБ, наболели за решаване проблеми
Публикация   04 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     451

Стабилна България в сигурна Европа, като пътят за постигането минава през подкрепа на коалицията с № 22 на предстоящите в неделя избори.

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Русенска област Бедрос Пехливанян и регионалният координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев се срещнаха днес с работници и служители във фирма „Лубрика”.  Те запознаха хората от рафинерията с основните акценти от програмата на партията и призоваха всички да отидат до урните, за да упражнят правото си на вот на 9 юни, като изразиха надежда, че ще получат тяхната подкрепя на предстоящите избори за народни представители и евродепутати.

    Домакините на срещата подчертаха, че приоритетите на ГЕРБ са точно наболелите за решаване проблеми, които пряко касаят и работата на рафинерията: изграждането на пътя Русе – Бяла – Велико Търново, и най-вече обхода от Бяла до Русе; пускането на ферибота Русе – Гюргево през юли; ремонта на Дунав мост и изграждането на успореден на него, подкрепящ мост.

Участниците в срещата получиха брошури с подробната програма на партията и коалицията по сектори за предстоящия 4-годишен мандат.

    Стабилна България в сигурна Европа си пожелаха и гости, и домакини, а пътят към постигането на тези цели минава през подкрепа на коалицията с № 22 на предстоящите в неделя избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha