Отнеха титлата на ,,Мис България,, 2023 Елизабет Кравец


Отнеха титлата на ,,Мис България,, 2023 Елизабет Кравец
Публикация   04 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     513

Повод за това е нарушаване на репутацията и престижа на организацията

   „Мис България” 2023 Елизабет Кравец е освободена от титлата си. Това бе обявено в официалната страница на конкурса, в което бяха посочени и мотивите за това решение. То е взето поради неспазване на задълженията на г-ца Кравец и нейно участие в дейности, които противоречат на ценностите на организацията Мис България.

„За съжаление, тези нарушения увредиха репутацията, имиджа и престижа на нашия национален конкурс за красота, като г-ца Кравец не изпълни задълженията налагани от дадената й титла. В резултат на това организацията Мис България понесе щети накърняващи нейните бизнес отношения както с дългогодишни партньори, така и с нови такива. След внимателно разглеждане и обстоен преглед на обстоятелствата, организацията Мис България реши, че тези нарушения подкопават интегритета и репутацията на конкурса и неговата общност. В резултат на това, г-н Гаел Бонел Санчез няма друг избор, освен да отнеме титлата и короната от г-ца Елизабет Кравец, като това решение влиза в сила незабавно”, посочват от организацията.

   Считано от 3 юни г-ца Елизабет Кравец няма право да ползва търговската марка с наименованието „Мис България" в своята комуникация, включително в социалните мрежи и във фактурите си. Първата подгласничка, г-ца Илияна Борисова, ще поеме титлата на Мис България и ще изпълнява отговорностите, свързани с



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha