Вторник, 18 Юни 2024

Бедрос Пехливанян: Аз не обещавам, а създавам!

Бедрос Пехливанян: Аз не обещавам, а създавам!
Публикация   03 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     372

Подкрепата за мен с бюлетина №22 за ГЕРБ е подкрепа за един пълен мандат с национално отговорно правителство

 

    Кандидатът за народен представител от 19 МИР и водач на листата на ГЕРБ/СДС   вече разкри мотивите, заради които този път участва пряко в изборната надпревара. За сферите на обществения живот, където би бил най-полезен за избирателите, за хода на предизборната кампания, ето какво споделя още той:

    Това, което симпатизантите на ГЕРБ и онези, които все още не са решили дали и за кого да гласуват, е препоръчително да прочетат Програмата на партията. Става въпрос за програма за управление в пълен мандат от 4 години. Това трябва да показва увереността в изборната ни победа и решителността да продължим едно успешно управление.

Знаем, че всеки, който работи, още повече когато е продължително, допуска и грешки. Затова е нормално за 12- годишното управление на ГЕРБ да има и негативи, които избирателите помнят.

Кои са най-сериозните грешки, които ГЕРБ допусна на местно ниво, според Вас?

Сещам се, че по време на управлението на Община Русе от ГЕРБ бяха привлечени над 220 млн. лева в развитието на инфраструктурата на Община Русе. Определено след него бе допусната грешка в избора на кадри и това реално направи Пенчо Милков кмет. Хора, на които сме гласували доверие, не са го оправдавали по отношение на обществения ангажимент, с който са заемали определени постове.

Може да бъде изображение с 11 души и текст, който гласи 'wWw www.gerb.bg rb.bg ГЕРБ **大 101 СДС 102 103 Бедрос Похдиванян фармацевт Георги Кръстев Hukonaű Братованов lopucm agBokam 105 106 Богдан Донев Красимир Костадинов хореограф земеделски производител 108) 109) ЗВезделина Минкова Мирослав Залев ukoHOMUcM инженер 110 111 Кристиян иванов СемаЯшарова Сема Яшаров ЕВгени Игнатов лекар cmy cmygeh ygeHm софтуерноинкенерство софтуерно инженерство ukoHOMUcm 112 113 Галя Додева агроинженер 114 Pagomup Хараланов lopucm ИВан ИВаниванов предприемач Станислав Бонев предприемач Бедрос Пехливанян ВОДАЧ НА 19 МИР- РУСЕ 22 СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ в СИГУРНА ЕВРΟΠΑ КУПУВАНЕТО и ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ E ПрЕсТЪПЛЕНИЕ'

Корупцията е тема, която като дъвка се раздъвква по всяко време от години. Българинът като че ли се срастна с това явление, прие за дава и да получава под масата. Не се ли превърна корупцията в народопсихология?

За съжаление- така стана. Но бурно рекламираното спиране на тази корупция, афиширането на нулева корупция на всички нива, включително и Община Русе се включи, не отговори на очакванията на хората. Видяхме, че и прокламаторите на тези идеи не се опазиха от това явление. Те също виждаме, че попадат в такива ситуации.

Аптеки Астра са едно сравнително голямо семейство, знаем за проблема с кадрите, който е навсякъде. Но като че ли при Вас той не стои с такава острота?

Наистина проблемът е повсеместен. Но силно съм удовлетворен от факта, че от близо 30 години от съществуването на аптеки Астра бих казал, че процентът на напусналите е по-скоро нищожен, доста малък служители са ни напуснали.

Т.е., създали сте едно микрообщество, което се чувства добре като отношение и възнаграждение? Това ли е причината до голяма степен в публичното пространство да бъдете приеман и като бизнесмен, и като местен политик, и като кандидат за народен представител?

   Всъщност Вие сам си отговорихте- така е. Добрата микросреда, желанието ми и полаганите грижи към всеки един мой служител да бъде изслушан, разбран- може би това е разковничето, че вече близо 30 години да нямаме напуснали специалисти. Аз не обещавам, аз създавам!

   Не се притеснявам от обществени ангажименти и на всяко едно повикване, както от страна на служители, така и на граждани като общински съветник, реагирам и разговарям.

... общински съветник. Вие сте един от единиците старейшини, които, след като си получат заплатата, я даряват. Защо така?

   Да, така е. И до колкото зная, има още двама, които също са от ГЕРБ , които са пренасочнали парите на данъкоплатците за различни обществени  каузи. Става въпрос за вътрешно убеждение. Така бях решил и във втория ми мандат част от възнаграждението ми отиваше в Център за деца с редки заболявания, а останалата- за различни поводи и обществени събития, за благотворителни цели.

      Дарителство е нещо много лично и само човек, който е обществено обвързан и отговорен, може да го притежава и да го прави.

   Добруването на един народ, успехите на една държава, не стават само с критики и обещания, а с конкретни ангажименти.

      Бедрос Пехливанян: Всеки един от листата на ГЕРБ-СДС заслужава да бъде водач

   За всички е необходимо да има предвидимост и сигурност. А правилният избор смятам, че е ясен - бюлетина с №22.

             https://akcent.bg/article/68877

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha