Ген. Янев: Правете избор за бъдещето на България- за ,,Български възход,, с бюлетина № 16

 Ген. Янев: Правете избор за бъдещето на България- за ,,Български възход,, с бюлетина № 16
Публикация   02 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     257

Даниела Везиева е човек, когото добре познавам, който е отговорен, може да взема и да отстоява решения.

   Генерал Янев, защо русенци да гласуват за „Български Възход”?

  За пореден път сме на избори, извънредни парламентарни избори, за 6-ти пореден път в последните 3 години. Българските граждани, в това число и русенци, трябва да избират със сърцето си, с душата си и с разума си.

   На 9 юни избираме, ние избираме дали правил правилния избор, от който зависи управлението на България или ще има шоу, каквото сме гледали до момента- ние избираме. Правете избор за бъдещето на България- за Български възход с бюлетина № 16 от интегралната бюлетина.

    А защо русенският избирател да подкрепи г-жа Даниела Везиева на предстоящия вот?

   Г-жа Везиева освен водач на русенския многомандатен избирателен район е водач в пистата за европарламент.  Тя е доказан специалист, човек с достатъчно прозрачно име, с възможности и опит, който е показал, че винаги е поставял обществените интереси, интересите на града, на държавата над всички останали. В този смисъл аз съм превилигирован да работа с нея и в служебния кабинет през 2021 година, и в този кампания. Мога да говоря за нея само суперлативи. Даниела Везиева е човек, който е отговорен, който може да взема и да отстоява решения.

   Това е профилът на хората, които са в листата на Български възход- хора с опит, хора с дръзновение, но и хора, които могат да носят отговорност.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още