Български възход с инициатива в подкрепа на семейна двойка с репродуктивни проблеми

Български възход с инициатива в подкрепа на семейна двойка с репродуктивни проблеми
Публикация   02 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     252

Даниела Везиева и ген. Янев декларираха, че децата и подрастващите са в центъра на политиката на "Български възход"

 

 Няма нищо по-хубаво от това, да те прегърнат малки детски ръчички, да те накарат да се чувстваш силен, да се чувстваш значим, че от теб зависи целият техен свят. С тези думи кандидатът за народен представител на 19 МИР, водач в листата на ПП "Български възход"  и за евродепутат Даниела Везиева представи инициатива на партията в подкрепа на семейство с репродуктивни проблеми в салона на Регионалната библиотека пред съмишленици и приятели.

   Лидерът на партията ген. Янев, който също участва в събитието каза, че от  създаването на "Български възход"  до днес основната ценност,  освен патриотизмът, е християнското семейство.- домът, мястото, където се чувстваме защитени, много силни в това, да отгледаме и възпитаме, да гледаме бъдещето в очите на тези малки и много обичани същества.

  Характерното за тази инициатива е, че едни прекрасни дами сядат и рисуват 22 картини специално за нас, за да може като общество да се обединим кой с талант, кой с каквото може, да се роди още един живот, каза Везиева.

  Затова се надявам, че ще окажем подкрепа на едно семейство, което има репродуктивни проблеми, като бъдете щедри в тази Инициатива

   Нашите деца, нашите внуци, те са нашето бъдеще, каза ген. Янев. И ние трябва да правим  всичко възможно да им дадем онази представа за миналото и настоящето, на която ние държим.

   Ценностите, в които ние вярваме - за да има и след нас  България.

  Младото семейство благодари на всички, които показаха съпричастност и го подкрепиха, направили дарение за по-скорото решаване на техния дългогодишен проблем.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още