Четвъртък, 20 Юни 2024

За МЕЧ това сега не е кампания, а социология

За МЕЧ това сега не е кампания, а социология
Публикация   01 Юни, 2024   /     akcent.bg   /     123

Радостин Василев е убеден, че партията ще влезе в новото Народно събрание

 Символично откриване на офисът на ПП МЕЧ в Русе вчера направи лидерът на партията Радостин Василев.

  Той подчерта, че подготовката и участието в предстоящите извънредни избори се извършва единствено с негови средства и пари на местните структури. Така е и в Русе, където и офисът, и работата на членовете на МЕЧ в Русе и региона са с техни лични средства. Василев благодари са активната работа на областният координатор Светлин Стоянов за направеното до момента.

  На откриването присъстваха и представители на партията от Свищов и други населени места.

   Василев подчерта, че МЕЧ ще премине 4 процентната бариера и ще бъде опозиция в новия парламент. Участието ни сега не е кампания, а социология. Сега като нова партия ще разберем какви са хората, които се припознават с нея и ни подкрепят.

  Той бе категоричен, че МЕЧ няма с никого да се коалира.

   Лидерът на партията опита от сладките и потвърди за пореден път, че единият от артикулите е повече от вкусен и не случайно собственикът на фирмата- производител носи прозвището на сладкото изкушение. Той не скри, че е трудно изграждането на структури в населените места предвид факта, че повечето качествени хора отдавна са на работа в местните и държавни институции.

  Лидерът на МЕЧ обеща, че при влизане в парламента ще бъдат създадени нови специализирани звена, тъй като на прокуратурата доверие не може да има, чрез които да се създаде отговорност и справедливост.

  По-късно Василев, членове и симпатизанти на МЕЧ бяха пред шатрата в центъра, където той разговаря и отговоря на въпроси на граждани.

  Ето и какво казва той защо русенци да гласуват за МЕЧ:

 Русенци трябва вече да знаят, че истината в политиката се намира рядко, тя е скрита. А МЕЧ е единствената партия, на която лидерът и през цялото време казва истината, симпатизантите искат истината, структурите ни търсят истоната и накрай тази ИСТИНА трябва да се чуе. Има дефицит на справедливост в България във всяка една област. Особено да бъдат преследвани престъпниците, които докараха държавата до това положение.

  С тази политическа класа е много трудно да убедим негласуващия да гласува. Надявам се да не го постигат само с пари и други подобни стимули. Хората искат да видят нещо различно, нещо, което действа, а не само да говори. Това, че има много млади хора в МЕЧ, че през социалните мрежи им е харесал подходът ми като различен народен представител, ме успокоява, че за нас ще класуват такива хора, които по принцип не гласуват, каза още Василев.

    Купуването и продаването на гласове и престъпление!

 

 

Тагове : МЕЧ , Радостин ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още