Сливо поле подари на децата от общината много веселие и подаръци по случай 1 юни

Сливо поле подари на децата от общината много веселие и подаръци по случай 1 юни
Публикация   29 Май, 2024   /      Текст и снимки: Румен НИКОЛАЕВ   /     448

Веселяците ги поздравиха с любими приказни герои, децата отговориха с танци и завидно настроение

  Превърналото се вече в традиция тържество в навечерието на Международния ден на детето 1 юни и завършването на деца и малките ученици в община Сливо поле събра на площада много настроение и веселие.

   Атмосферата трудно може да се предаде, блясъкът в очите на малките в очакване на игри и забавления, в желанието да покажат какво са научили и разбира се, свободата на предстоящото лято.

  Кметът на общината Валентин Атанасов се обърна съм децата и техните родители с думи, зад които не успя да се скрие вълнението му от множеството деца на площада, бъдещето на района и на страната.

  Организираме този празник, защото виждаме радостта на децата. Тази радост не трябва да слиза от лицата им. Благодарим на родителите, които са решили да живеят в населените места на общината. Затова ще правим всичко необходимо тези, нашите деца да растат здрави, щастливи и обгрижени и да създаваме сцени за изява на техните възможности, каза Атанасов, заглушен от спонтанните аплодисменти.

   За пореден път организацията на това наистина запомнящо се със създаденото настроение празненство бе поверено читалище Христо Ботев 1928 и децата от детските градини в Сливо поле, Ряхово, Юделник, Голямо Враново, Стамболово и Малко Враново.

   В светлините на прожекторите и този път беше интересното участие на  Веселяците, .които представиха на децата любими техни герои.

 Водещата Елена Христова отново се показа като перфектния водещ, който поддържаше на ниво настроението на деца и на възрастни. Игри с участие на учителките допълнително внесе емоция сред присъстващите.

  Чинаг Белгин от детската градина в Голямо Враново откри детския празник със тематично стихотворение.

  На сцената в определен порядък приказни любими герои на децата.

    Трите понита, супер герои, Бинго плюс Блуи танцуваха и създадоха много настроение от сцената.

  Техните изпълнения се редуваха с изпълнения на деца от детските градини.

  Със специален поздрав  на сцената се изяви любимата героиня от популярната анимация принцеса Елза от „Замръзналото кралство“. Неописуема радост предизвихаха и машините със сняг, като децата се стремяха да уловят падащите "снежинки".

  Петте пес патрула бяха едни от най- геланите герои, с които децата искаха и се снимаха.

  Децата от градината в Сливо поле танцуваха валс, техните връстници от д.г. "Пролет" в Голямо Враново представиха танца "Чики- чака", както и танц на доброто.

  



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още