Понеделник, 17 Юни 2024

ВМРО – Русе организира протестно автомобилно шествие срещу цените на тока

ВМРО – Русе организира протестно автомобилно шествие срещу цените на тока
Публикация   25 Май, 2024   /     akcent.bg   /     81

   На 26 май 2024 година (неделя) от 11:00 часа ВМРО – Русе ще започне своето протестно автомобилно шествие, с което ще покаже, че е твърдо против безумното постоянно увеличение на цената на електроенергията за крайните потребители.

   През последните само две години откакто на власт са правителства, чиято последна грижа са работещите хора, цената на тока се е увеличила с повече от 10%. Това натоварва изключително много всеки семеен бюджет, като принуждава българите да заделят все повече и повече за плащане на сметки за електроенергия.

   Знае се, че правителството на сглобката настоява за това да спрем двата блока на АЕЦ „Козлодуй“, за да може да се внася скъп ток. Всъщност нещо, което вече се случва. След затварянето на 3 и 4 блок на атомната ни електроцентрала, България губи около 40 милиарда лева.

   С т.нар. „либерализиране“ на пазара на електроенергия не се цели нищо друго, освен бедните и отрудени български граждани, да бъдат за пореден път ограбени. Планът на ППДБ, ГЕРБ и ДПС е да бръкнат дълбоко в джоба на обикновените хора, а парите, които извадят от там да бъдат насочени към частните фирми, предлагащи електроенергия. Публична тайна е, че повечето от тези фирми са свързани именно с въпросните партии.

   Това безумие може да го спре единствено ВМРО! Заради това всеки, който желае да заяви своята позиция срещу тенденцията да се покачват цените на тока регулярно, да заповяда утре на паркинга пред НАП в Русе. Шествието ще мине по маршрут от паркинга на НАП – по „Плиска“ към Млечна кухня – кръстовището на Олимпа – по бул. „Липник“ – Кръговото – по бул. „Скобелев“ – по „Борисова“ към ЖП-гарата – по „Николаевска“ към МГ „Баба Тонка“ по „Скобелев“ – Кръговото – по бул. „Цар Освободител“ – в посока  Енергото, където ще завърши.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тагове : ВМРО , шествие , ток ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha