Понеделник, 17 Юни 2024

Андрей Новаков: „Хеликоптерната площадка в Медика ще превърне Русе в лидер в здравеопазването от двете страни на Дунава“

Андрей Новаков: „Хеликоптерната площадка в Медика ще превърне Русе в лидер в здравеопазването от двете страни на Дунава“
Публикация   23 Май, 2024   /     akcent.bg   /     207

Дуалното образование е наш основен приоритет!

   Високотехнологичен медицински център, новоизграден обучителен корпус и хеликоптерна площадка, която в момента се строи, посетиха Андрей Новаков, трети в листата за евродепутати от ГЕРБ – СДС, заедно с Бедрос Пехливанян, общински ръководител на Русе и водач на листата за народни представители, Георги Кръстев, областен координатор на ГЕРБ и втори в листата на партията, както и Пламен Нунев, регионален отговорник за Русе, Разград и Търговище.

   „Хеликоптерната площадка, която се изгражда в УМБАЛ Медика, ще превърне Русе в лидер в здравеопазването от двете страни на Дунава“, каза Андрей Новаков по време на посещението си.

   „Модерно медицинско обслужване е нещо, което жителите на област Русе заслужават и ценят. Всяка инвестиция в здравеопазване е определяща за развитието региона, за повишаване качеството на живот на хората, за спокойствие и сигурност“, каза Бедрос Пехливанян, водач на листата за народни представители от ГЕРБ – СДС в област Русе.

    „Дуалното образование е наш основен приоритет. Медиците са национално богатство, а когато виждам добрата практика за обучение в родния си град, мога само да се гордея. Методите, които е въвел центъра, са гарант за бързо и качествено навлизане на обучаващите се в работна среда“, сподели Георги Кръстев, втори в листата за област Русе.

            На изборите за членове на Европейски парламент и народни представители на 9 юни за ГЕРБ – СДС се гласува с № 22.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha