Честит празник на всички жители и свързаните с древно и дружелюбно Ряхово

Честит празник на всички жители и свързаните с   древно и дружелюбно   Ряхово
Публикация   24 Май, 2024   /     akcent.bg   /     203

    В този забързан, динамичен свят - свят без граници, всички ние търсим място, което ни е мило, свидно и където знаем, че винаги ще срещнем приятели и познати. Тук всички ние сме си у дома, тук няма наши и ваши, тук е минало нашето детство, тук всички сме от нашето Ряхово!

   Нека да мислим, обичаме и да милеем за родния край! Ряхово носи духа на историята и автентичните рибарски случки.

    Водени от мисълта, че истинската ценност на едно населено място са неговите жители, работим отговорно и целеустремено във всички сфери на обществено-икономическия живот. Обновяваме обществените сгради и детски градини, подобряваме инфраструктурата.

    Бих искал да Ви пожелая много здраве, добро настроение с програмата на събора, и сили, да поддържате духа и живота на нашето село!

В днешния празничен ден искам да ви пожелая да бъдете здрави, личният и професионалният ви живот да са изпълнени с човешко удовлетворение, с топлина в семейството, със спокойствие и увереност на работните ви места.

    Нека децата ни живеят тук свободно, мирно, безгрижно и щастливо, нека заедно да се борим за успеха и развитието на нашето село. Заедно можем да постигнем всичко това.

   Заедно можем да превърнем мечтите и надеждите за Ряхово в реалност!

  Валентин Атанасов, кмет на Община Сливо поле



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha