Четвъртък, 30 Май 2024

Неделя Щонова и Атанас Месечков са големите победители в ,,Dancing Stars"

Неделя Щонова и Атанас Месечков са големите победители в ,,Dancing Stars
Публикация   07:33     15 Май, 2024 /     akcent.bg   /     709

Водещата и партньорът й успяха да надвият конкуренцията и да вдигнат купата

   След оспорван и изцяло женски звезден финал големият победител в новия сезон на шоуто Dancing Stars е д-р Неделя Щонова. Тя стана Кралица на дансинга благодарение на подкрепата и страхотното си партньорство с танцовата си половинка Наско Месечков. Представянето

   Тв водещата призна, че е щастлива, че детската й мечта да бъде балерина се е сбъднала именно в Dancing Stars. На свой ред Наско Месечков развълнувано и през сълзи й призна, че от всички партньорки, които е имал през годините като треньор и хореограф в денс шоуто, Неделя е била най-достойната, с която е танцувал на сцената.

                                      Неделя Щонова и Атанас Месечков взеха купата на Dancing Stars

   На второ място се наредиха певицата Дара и Джими. "Ако ти не станеш Дара, световна звезда, покорила света, ти нищо няма да си направила. Трябва да работиш и да се развиеш, заради огромния талант, който имаш", каза по неин адрес Илиана Раева. Франциска пък развълнувано обяви, че нейните сцени са тези на Бродуей и Лас Вегас.

   Самата Дара призна, че оттук нататък не може да си представи живота без танци и следващата задача на партньора й Джими е да научи годеника й да танцува танго. Тя не пропусна да му благодари за всичко, което е направил за нея.

   На третата позиция останаха Натали Трифонова и Димитър. Синоптичката на bTV не скри, че двамата с Димитър са имали не малко тежки моменти по време на цялото предизвикателство Dancing Stars и тя дори се е замисляла дали да не напусне шоуто. Щастлива е обаче, че именно танцовият й партньор я е убедил, че това би било голяма грешка от нейна страна и че ако го направи, после ще съжалява. Натали призна, че само след три месеца, тя вече счита Митко за свой приятел и му е благодарна, че той много повече е вярвал в нея, отколкото тя в себе си.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha