Вторник, 25 Юни 2024

Лидерите на ГЕРБ подкрепиха женския отбор по хандбал на Бяла по време на финалната серия за титлата в първенството на България

Лидерите на ГЕРБ подкрепиха женския отбор по хандбал на Бяла по време на финалната серия за титлата в първенството на България
Публикация   13 Май, 2024   /     akcent.bg   /     340

   Женският отбор по хандбал на град Бяла беше подкрепен на финалната серия за титлата в първенството на България от водача на листата на ГЕРБ-СДС Бедрос Пехливанян, областния координатор на ГЕРБ-Русе и действащ народен представител Георги Кръстев, кандидатът за депутат Николай Братованов, както и от координатора на областите Русе, Разград и Търговище Пламен Нунев. С тях беше и кметът на Община Бяла Димитър Славов.

   Защитаващият титлата си отбор на Бяла надделя над гостуващия Етър 64 с 39:33 (21:13) в първи мач от Суперфинала в първенството на България по хандбал за жени. Така възпитаничките на Виктория Жосан се нуждаят от още един успех, за да спечелят четвърта поредна шампионска титла.

   Кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС поздравиха момичетата и им пожелаха успех на предстоящия решаващ мач от серията, който ще се проведе във Велико Търново на 19 май.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha