,,Левски,, отново бе унизен от ,,ЦСКА-София"

,,Левски,, отново бе унизен от ,,ЦСКА-София
Публикация   19:50     27 Апр, 2024 /     akcent.bg   /     763

Николай Костов: Днес нищо не се е получило в играта на "сините"

   Деветата загуба за "Левски" през настоящото първенство на Първа лига бе и една от най-болезнените за феновете - 1:3 от "ЦСКА-София" в последното дерби между двата тима за сезона.

   Футболистите в "синьо" се представиха безобразно, особено до почивката, когато бяха всичко друго, но не и отбор. Това позволи на "ЦСКА-София" да поведе с 3:0. Началото не предвещаваше такъв развой. Дори Джавад Ел Джемили ("Левски") улучи левия страничен стълб в 16-ата мин.

   Последва обаче показна наказателна акция на символичните домакини, които бяха подпомогнати от груби грешки на съперника си. В 25-ата мин. Фабио Лима и Хосе Кордоба се представиха неубедително и Улаус Скаршем откри за "ЦСКА-София". В 35-ата мин. друг норвежец - Джонатан Линдсет, удвои след грешка на Цунами. А в 45-ата мин. Марселино Кареасо направи 3:0 след левашка проява на Фабио Лима, който опита да върне топката към вратаря Пламен Андреев, но всъщност я подари на Кареасо.

   Това преля чашата на търпението на "сините" фенове, голяма част от които започнаха да викат мощно "Оставка" по адрес на треньора Николай Костов и собственика на клуба Наско Сираков. Дори се стигна до опит за саморазправа между привърженици и част от ръководството и се наложи намеса на охранителната фирма. Този път обаче не се стигна до сериозни инциденти по време на мача, с изключение на обезвредено от сапьори взривно устройство в ложите на стадиона.

                                      КЛИЕНТИ В СИНЬО: ЦСКА наказа с лекота Левски за втори път този месец  (ВИДЕО) - Спорт - Телеграф

   След почивката "Левски" се поокопити и заигра малко по-прилично, но това доведе само до почетен гол в 61-ата мин. на Асими Фадига, който засече центриране на Цунами.

   Но това не бе достатъчно за нещо повече и в "Левски" ще трябва да преглътнат нов резил този сезон след загубата от "Хебър" в турнира за купата, тежкото поражение с 1:5 от "Лудогорец", това с 1:3 от "Черно море", както и предишният неуспех срещу "ЦСКА-София" - с 0:2 на 7 април.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha