Радостин Василев в Русе: ПП МЕЧ ще влезе в следващия парламент

Радостин Василев в Русе: ПП МЕЧ ще влезе в следващия парламент
Публикация   16:45     21 Апр, 2024 /      Текст и снимки: Румен НИКОЛАЕВ   /     281

  Политическа партия "Морал,Единство,Чест" МЕЧ ще влезе в следващия парламент. Това заяви пред членове  и симпатизанти на партията в Русе лидерът Радостин Василев. Той се извини за закъснението за началото на сбирката в син салон на хотелски комплекс "Дунав", като го отдаде на засиления интерес, проявен в Силистра, откъдето пристигна.

%imsge3%

  Василев обясни, че МЕЧ ще бъде истинска опозиция, не като тази в тови парламент, имайки предвид БСП и "Възраждане". Партийният лидер не скри, че в сегашното Народно събрание е сам, но това го прави по-уверен, че пътят, който е избрал, е правилен. Не скри заблудата, която се оказва очакването да работи заедно с ИТН и ПП Продължаваме промяната.

  Предстоящата кампания партията ще води единствено и само със собствени стредства. За да бъде включен в социологическите проучвания, агенциите са му искали толкова, с колкото той смята да направи национална кампания. Радостин Василев заяви, че проектът ще е центристки, с много силно застъпена социална политика, но ще има и сериозна подкрепа за бизнеса.

   България в момента е толкова счупена, че се налага да бъде преустроена из основи. Със сигурност, за да изградим нещо истинско, трябва да има справедливост и възмездие.Последователи на МЕЧ са граждани,  които искат да участват в дългоочакваната промяна на модела на мафията и задкулисието.

 Областният координатор Светлин Стоянов изрази задоволство, че за кратко време в Русе е намерил съмишленици и симпатизанти с различни професии и от различни етноси. Участие в срещата взеха и членове на изпълнителния съвет на МЕЧ.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha