Четвъртък, 30 Май 2024

21 работодателски организации се включиха в „Национални дни на кариерата“ в Русенския университет

21 работодателски организации се включиха в „Национални дни на кариерата“ в Русенския университет
Публикация   12:14     16 Апр, 2024 /     akcent.bg   /     259

   Във фоайето на втори корпус на Русенския университет се проведоха Национални дни на кариерата“. Събитието се организира от компанията JobTiger и Русенски университет. Основната цел на изложението е потенциалните стажанти и служители, както и студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. Тази година във форума се включиха 21 работодателски организации.

   Събитието откри доц. д-р Даниела Йорданова - ръководител на университетския “Център за кариерно развитие”, която даде думата за приветствие към участниците на председателя на Общото събрание  академик Христо Белоев – почетен ректор на университета.

   В своето поздравление академик Белоев подчерта, че сътрудничеството между организаторите на форума и университета се е превърнало в една добра традиция и насърчи търсещите кариерни възможности да използват шанса си за намиране на път към успешна професионална реализация.

   Участниците в събитието бяха поздравени и от  Християн Петков - оперативен директор на JobTiger.

   Кариерната борса се отличи с изключително разнообразие и заслужено предизвика интереса на множеството млади посетители. На щандовете, разположени във фоайето на корпус 2 на университета, бяха представени фирми от областта на търговията, автомобилостроенето, металообработването, финансовия сектор, транспорта, държавни компании, институции и др.

   Живите срещи с представителите на фирмите изложители дадоха възможност на търсещите професионална реализация да получат детайлна и точна информация за предоставяните  възможности за работа, стажове и платени практики.

   Събитието в Русе е шестото и последно за тази година от серията Национални дни на кариерата, която се проведе в последните десет дни още в София, Велико Търново, Габрово, Пловдив и Варна.  

    Повече подробности за Национални дни на кариерата 2024 можете да откриете на: national.careerdays.bg.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha