Четвъртък, 30 Май 2024

Десислава Георгиева и Мартин Атанасов са новите носители на титлите „Мис и Мистър Русенски университет“

Десислава Георгиева и Мартин Атанасов са новите носители на титлите „Мис и Мистър Русенски университет“
Публикация   11:48     16 Апр, 2024 /     akcent.bg   /     705

   Поредното издание на “Мис и Мистър Русенски университет” излъчи своите победители на конкурса, който се проведе в Канев център.  Десислава Георгиева – специалност “Икономика”, и Мартин Атанасов – специалност „Право“, са новите най-красиви студенти на университета. Те спечелиха голямата награда - почивка в Дубай, осигурена от модна къща „Чарлино“, както и награди, осигурени от спонсорите на събитието.

   Наградите връчи председателят на Общото събрание акад. Христо Белоев – почетен ректор на университета, който беше председател на журито. В журито беше и зам.-ректорът проф. д-р Генчо Попов.

   Студентският съвет на Русенския университет благодари на всички спонсори, които за поредна година поддържаха организирането и провеждането на събитието „ Мис и Мистър – Русенски университет“. Беше подготвена и незабравима и вълнуваща програма, която създаде пъстро настроение за публиката.

   През 2007 година за пръв път се провежда конкурсът „Мис и Мистър“, който дотогава е бил само „Мис Русенски университет“.

   От 2014 година изборът на най-красивите студенти на Русенския университет се провежда в многофункционалния комплекс Канев център при неспиращ интерес.

   С годините събитието набира широка популярност и вече представлява интерес не само за академичната общност, а и за гражданите на Русе.

Снимки: Цветомир ЦветановКоментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още