Тошко Йорданов: Служебното правителство е на ПП-ДБ

Тошко Йорданов: Служебното правителство е на ПП-ДБ
Публикация   07:14     05 Апр, 2024 /     akcent.bg   /     68

Кирил Петков може би не е закусвал пица и затова излезе възмутен

   Заради комплексите на Христо Иванов се промени основният закон и сега обществото разбира в каква глупост сме се вкарали, коментира депутатът от ИТН

   Тази консултация след промените в конституцията е безсмислена, защото служебният кабинет ще бъде какъвто е, заяви в президентството лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

   „Истината е, че тези глупави промени в конституцията, които направиха колегите от ГЕРБ, ДПС и онези, които имат най-голяма вина и излязоха от залата – ПП/ДБ. Заради комплексите на Христо Иванов се промени основният закон и сега обществото разбира в каква глупост сме се вкарали. Логично е да има съмнение за партийно влияние в този кабинет и няма как да е друго заради конструкцията на конституцията. Този кабинет е на ПП-ДБ и Христо Иванов, защото те го избраха Главчев за шеф на Сметната палата. Не разбирам защо Кирил Петков реагира така, може би не е закусвал пица, и излезе така възмутен. Отговорността е тяхна“, коментира Йорданов.

   По думите му ПП се сърдят като малки деца.

   „Когато българският народ позволява на малки деца да си играят със законите, се получава това“ , добавиха от ИТН.

   „Отдавна сме се разделили с Евтим Милошев. Мога много неща да кажа за него, но ще се въздържа, защото няма да ви хареса“, категоричен беше той по повод номинацията на Милошев за министър на туризма.

 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha