Петък, 18 Октомври 2024

Забавно състезание търси най-бързия човек в Русе

Забавно състезание търси най-бързия човек в Русе
Публикация   17 Авг, 2012   /     akcent.bg   /     489

 

Най-бързия човек в Русе ще търсят тази неделя в Русе радио „ENERGY” и „PUMA”. Кампанията продължава, след като премина през други големи градове на страната в търсенето на най-бързия човек в България.

След две забавни, но и напрегнати състезания в София и в Пловдив, където най-бързите спринтьори развиха скорости съответно от 35,02 км/ч и 29,53 км/ч, да се готвят русенци, призовават организаторите, съобщава briagnews.
Те припомнят, чe най-бързият спортист в света - Юсеин Болт, тича с нечовешката скорост 43,93 км/ч.

В Пловдив на състезанието участие са взели над 200 човека, като в Русе също се очакват много любители на спорта.

Кампанията продължава в Русе със спринт в Парка на младежта на 19 август. Желаещитге да участват могат да стартират точно в 16 часа.
Всеки, който вземе участие в най-големия скоростен тест, правен в България, ще разбере каква скорост може да развие за 30 метра, а на финала ще получи и подарък.  Освен спринта, ще има още забавно бягане с плавници, бягане по двойки, бягане на заден ход, най-бърз сервитьор и много други. В допълнение екипът на радиото, PUMA и домакинът на най-бързото събитие в Русе -  Александър Сано, ще черпят с коктейли участниците в Парка на младежта цял ден.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha