Понеделник, 6 Май 2024

Комисар Дими Иванов е новият зам. директор на ОДМВР- Русе

Комисар Дими Иванов  е новият зам. директор на ОДМВР- Русе
Публикация   12:09     19 Март, 2024 /     akcent.bg   /     334

Днес той бе официално представен пред ръководството на областната дирекция от старши комисар Пламен Първанов

   Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, от 18 март 2024 година, комисар Дими Първанов Иванов е назначен за заместник-директор и началник на отдел „Криминална полиция“ при Областна дирекция на МВР - Русе.

   Днес той бе официално представен пред ръководството на областната дирекция от старши комисар Пламен Първанов, директор на ОДМВР – Русе.

   Дими Иванов е роден на 12 август 1981 г. в гр. София. Работи в системата на Министерството на вътрешните работи от 2002 г., като е преминал през различни структури на ведомството. През 2002 г. започва работа в „Охранителна полиция“ в 9 РУ – София; от 2006 г. в сектор „Издирване“ на криминална полиция в СДВР; от 2010 г. в сектор „Убийства“ в столичната дирекция;  от 2015 до 2021 г. в ГД БОП като началник на сектор и началник на отдел „Контратероризъм“; от 2021 г. до назначаването му за заместник-директор на ОДМВР – Русе е заемал ръководна длъжност в РДГП „Аерогари“ – София.

Преминал е редица български и международни курсове и специализации в областта на правоприлагането и сигурността, награждаван е многократно за постигнати високи резултати в служебната си дейност.

   Явор Димитров, който досега заемаше длъжността заместник - директор на ОДМВР – Русе, е преназначен на ръководна длъжност в сектор „Криминална полиция“ към Първо РУ.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha