ТИР-аджии се сбиха на бензиностанция в Русе

ТИР-аджии се сбиха на бензиностанция в Русе
Публикация   11 Март, 2024   /     akcent.bg   /     272

Единият водач нанесъл на другия удар в областта на главата и ръката с палка, затова той пък извадил ножа си.

    На 10 март около 11:45 часа в полицията в Русе е получен сигнал за мъж, наръган с нож, който се е намирал на бул.  България в Русе. На място са изпратени екипи на спешна помощ и Второ РУ.

   При пристигане на адреса те са установили мъж на 44 г. от гр. Габрово, водач на тежкотоварен автомобил, който бил с порезни рани в областта на едната ръка и единия крак. В близост до него е имало телескопична палка, която той е предал на униформените. По данни на 44-годишния, между него и друг водач на товарен автомобил възникнал конфликт на бензиностанция на бул. България, след като той го помолил да измести тира си, за да може да зареди гориво, а впоследствие се е стигнало до физическо спречкване помежду им.

   Вторият участник – мъж на 62 г. от гр. Стара Загора полицаите са открили в близост до тир паркинг на същия булевард. Той пък разказал, че след възникналия спор, другият водач му е нанесъл удар в областта на главата и ръката с палка, затова той пък извадил ножа си.

   При преглед в болницата на 62-годишния са установени фрактура на кост на едната ръка, както и травма на главата.

   Случаят е документиран, извършен е оглед на местопроизшествие и е започнато досъдебно производство по чл. 325, ал. 1 от НК. Работата по изясняването продължава.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha