Бадер България получи приза за Инвеститор на годината в категория Устойчив бизнес

Бадер България получи приза за Инвеститор на годината в категория Устойчив бизнес
Публикация   07 Март, 2024   /     akcent.bg   /     665

   На 5-ти март 2024 година в град София бяха връчени 18-тите поредни награди за „Инвеститор на годината“, организирани от Българската агенция за инвестиции (БАИ) към Министерството на иновациите и растежа.

   Отличието в категория „Устойчив бизнес“ за 2023 година отиде в „Бадер България“ КД. Наградата получи Управителя на компанията г-н Сава Чорбаджиев. Тя бе връчена от изпълнителният директор на Българската банка за развитие г-н Цанко Арабаждиев.

   Изпълнителният директор Чорбаджиев сподели следното:

„За мен е чест и привилегия да анонсирам, че на годишните награди Инвеститор на годината 2023, при Българска Агенция за Инвестиции, Бадер България получи награда - Инвеститор на годината, категория Устойчив бизнес.

   На първо място тя е признание за находчивостта и решимостта на г-н Томас Бадер да инвестира в България.

   Тя е и признание, че неговата визия за устойчив и отговорен бизнес, ние, екипа на Бадер България, успяхме да претворим на практика само за 5 години от създаването на компанията.

   Също така искам да благодаря на моя екип от млади, мотивирани, амбициозни и трудолюбиви колеги, без които Бадер България нямаше да бъде това което е днес – устойчива, растяща, социално и екологично отговорна компания.“

   Това е поредно отличие за Бадер България, след като компанията спечели и приза в категория „Работодател със значим принос за пазара на труда” за регион Русе на церемонията „Работодател на годината”, организирана от Агенцията по заетостта в партньорство с Министерството на труда и социалната политика.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha