Понеделник, 29 Април 2024

Николай Кокинов: Възможно е убиецът на ,,Нотариуса,, да е бил недоволен от нещо, което не е било свършено

Николай Кокинов: Възможно е убиецът на ,,Нотариуса,, да е бил недоволен от нещо, което не е било свършено
Публикация   08:19     01 Март, 2024 /     akcent.bg   /     365

   Очевидно е, че през последните години е съществувала добре структурирана мафиотска структура, която е търсила хора с проблеми и се е опитвала да им ги решава чрез заплащане. Това каза в ефира на Euronews PrimeTime бившият градски прокурор на София, а днес адвокат, Николай Кокинов.

    Знаете, че Мартин Божанов, който е известен с прякора „Нотариуса“ всъщност не е бил нотариус, не е имал юридическо образование. Той просто е бил поредният измамник, който е спекулирал с притесненията на хора, които са били подложени на някаква наказателна репресия.

   „Явно не е било изгодно за никого да афишира съществуването на подобна група. Самата група по очевидни причини също не е желаела да афишира съществуването си публично. Хората, които са участвали в някакъв престъпен сговор с тази група отново по очевидни причини не са желаели да дадат гласност“, отбеляза още бившият главен прокурор на София.

   Според Николай Кокинов групата на „Нотариуса“ и Пепи Еврото са съществували паралелно и са извършвали конкурентна дейност в областта на правосъдието. Много вероятно е извършителят или поръчител на убийството на Мартин Божанов да е останал недоволен за нещо, което не е било свършено, обясни още Кокинов.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha