Общинският съвет определи начална наемна цена на месец за малкия паркинг в размер на 18 хил. лв. без включен ДДС.

   Общинският съвет определи начална наемна цена на месец за малкия паркинг  в размер на 18 хил. лв. без включен ДДС.
Публикация   16:38     01 Март, 2024 /     akcent.bg   /     377

Дори и на място Икономическата комисия на Общ. съвет нe видя откъде ще влизат камионите

   Малкият буферен паркинг в Русе е въведен в експлоатация преди месец, предстои търг за отдаването му под наем. Той е с капацитет 75 паркоместа за тежкотоварни автомобила като с изграждането му е съоръжението да способства за облекчаване трафика на тежкотоварни автомобили, изчакващи преминаването си към ГКПП „Дунав мост“ – Русе чрез създаването на обособено място за паркиране и престой. 

   Общинският съвет определи начална наемна цена на месец в размер на 18 хил. лв. без включен ДДС.

   Това е телеграфната информация по темата, която дава Общинския съвет от провелата се вчера сесия.

  Общинският паркинг е проектиран така, че единственият възможен начин да се влезе в него е през големият частен паркинг. Другото е асфалтирана пътека, по която двама души трудно се разминават.

  Обсъждало се е преди заседанието да бъде направено предложение за 20 000 лева месечен наем, но вносителите са се споразумели съгласили на 18 000 лева.

  На  23 февруари Икономическа комисия към Общинския съвет направи изнесено заседание на буферния паркинг, за да се запознаят на място с фактическата обстановка. Това, което първо им направи впечатление е тесният вход към обекта, откъдето предполагат, че ще влизат и излизат ТИР-овете...



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha