Сряда, 24 Април 2024

Най-стилните звездни двойки на наградите БАФТА

Най-стилните звездни двойки на наградите БАФТА
Публикация   07:49     20 Фев, 2024 /     akcent.bg   /     770

Новите двойки – Дуа Липа и Калъм Търнър и Рами Малек и Ема Корин също не скриха чувствата си

  Романтика в Лондон: Най-стилните звездни двойки на наградите БАФТА19 февруари 2024 12 30Новите влюбени двойки – Дуа Липа и Калъм Търнър и Рами Малек и Ема Корин също не скриха чувствата сиСнимка: Getty ImagesСнимка: Getty Images
Раздаването на британските филмови награди БАФТА за 2024 г. събра голяма част от холивудския елит, който пристигна в лондонската Royal Festival Hall за звездната церемония в неделя. Но какво е бляскава вечер в столицата на Обединеното кралство без да има проява на истинска любов? Някои от най-големите имена във филмовата индустрия доведоха своите съпрузи и партньори на събитието, като избраха да превърнат тази важна вечер в перфектен повод за романтична среща.

  Много сладки двойки-знаменитости позираха заедно на червения килим и бяха картината на романтиката, подходяща за дните след Деня на свети Валентин.

  Такива бяха Марго Роби и нейният съпруг Том Акърли, Кери Мълиган и Маркъс Мъмфорд, както и Робърт Дауни-младши и Сюзън Дауни и др. Имаше и други нови и доста готини влюбени птички сред звездите, които не минаха заедно по червения килим, но после цяла вечер не се отделиха един от друг, като Рами Малек и Ема Корин и Дуа Липа и Калъм Търнър.

                                     

Джеймс Макавой и съпругата му Лиза изглеждаха олицетворение на елегантност, стил и взаимна обич на червения килим.
 

А ето и кои бяха най-омагьосващите и романтични звездни двойки на наградите БАФТА тази година:

Марго Роби и Том Акърли
     Това бяха истинските Барби и Кен на вечерта! Марго и съпругът ѝ Том Акърли изглеждаха прекрасни и влюбени, както винаги, на червения килим. Том избра смокинг, който допълваше зашеметяващата розово-черна рокля без презрамки на Марго.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha