Неделя, 8 Септември 2024

В „Дунав 2010“ се молят за хубаво време в края на седмицата

В „Дунав 2010“ се молят за хубаво време в края на седмицата
Публикация   13 Авг, 2012   /     akcent.bg   /     451

„Драконите“ търсят на пожар нападател и защитник


ФК „Дунав 2010“ почти 100% ще започне първенството в Североизточната „В“ група на стадиона в квартал „Здравец“. До четвъртък „сините“ трябва да заявят пред регионалната централа на БФС във Варна място за провеждане на срещите, както и да ангажира всичко необходимо свързано с домакинството, като охрана например. Въпреки, че всичко свързано с ремонта на лекоатлетическата писта на Градския стадион е на практика приключило, оформянето на документите и издаването на прословутия акт 16, не разрешава провеждането на официални състезания и мачове.

Така на клубното ръководство ще се наложи да се моли за добро време в неделя, когато посреща „Силистра 2009“ от 18:00. В противен случай на терена на стадион „Дунав“, който и без това е в лошо състояние, ще бъде още по-трудно да се играе футбол. Именно затова Борислав Богомилов реши да проведе тренировката на своите избраници в неделя на игрищата с изкуствена настилка в комплекс „Олимпия“, за което съдейства и управителят на ОП „Спортни имоти“ Веселин Богданов. Едва 16-те футболисти, които са на разположение към момента на Богомилов бяха разделени на 3 отбора, които изиграха мини първенство на високи обороти. Именно малкото играчи също се оказаха проблем пред треньора по-малко от седмица преди началото на сезона.

В четвъртък ръководството трябва да внесе документи и за картотеки на всички свои състезатели. Затова се търсят варианти за попълнения в атака, както и в отбраната след дупката, която остави напусналият в посока „Сливен“ Александър Маринов. Членът на клубната управа Явор Кирилов увери, че се работи сериозно в тази посока. Богомилов изрази надежда, че за неделя ще може да разчита и на капитана и титулярен страж на отбора Пламен Сашев, който получи контузия в последната проверка срещу „Лудогорец 1945“.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha