Тейлър Суифт стигна до Супербоул 2024

Тейлър Суифт стигна до Супербоул 2024
Публикация   06:39     12 Фев, 2024 /     akcent.bg   /     306

Тя аплодира Травис Келс с гости Блейк Лайвли, Айс Спайс

   Слагайки край на седмици на спекулации, Тейлър Суифт стигна до Супербоул 2024, за да гледа приятеля си, Канзас Сити Чийфс, тесен край Travis Kelce, поемете срещу San Francisco 49ers.

   Суифт влезе в Allegiant Stadium в Лас Вегас, Невада в неделя следобед, придружена от майка си, добрата си приятелка Блейк Лайвли и рапъра Айс Спайс, с когото Суифт сподели номинация за Грами тази година. Певицата носеше изцяло черен ансамбъл със сребърен блясък - и червено-бяло сако беше преметнато през рамото й.

   Видео също показва Суифт в апартамент преди мача, прегръщайки Джейсън Келс и представяйки него на Ice Spice. Апартаментите на тазгодишния мач не са евтини — те могат да струват до $1,8 милиона, съобщава CBSSports.com.

   Друго видео показва как тя разговаря с комисаря на НФЛ Роджър Гудел.

   Частният самолет на Суифт кацна в Лос Анджелис в събота следобед след четирите й концерта от Eras Tour в Тойко, Япония, съобщи CBS Los Angeles.

   С 17-часовата разлика във времето между столицата на Япония и Вегас , беше 1 часа сутринта във Вегас, когато тя излезе на сцената в Токио. След последната си песен Суифт се втурна към частен самолет на летище Ханеда и успя да кацне обратно в САЩ с часове преди началото на неделя.

   Постоянното посещение на поп звездата на мачовете на Kelce през последните няколко месеца се превърна в нещо като културен феномен, добавяйки легион Swifties към зрителите на NFL и повишавайки продажбите на билети за игри, фланелки, сувенири и абонаменти за стрийминг, както и организирането на партита за гледане, според LendingTree.

   „Има страшно много хора, които са по-склонни да гледат Super Bowl сега, защото Chiefs са в него и Тейлър Суифт може да е там“, каза анализаторът на LendingTree Мат Шулц пред CBS MoneyWatch миналата седмица .

   За късмет на тези фенове, изрязани снимки на Суифт, прегръщаща Лайвли, покривайки устата си по време на напрегнати моменти и аплодирайки Kelce, вече са част от този Супербоул.

— Меган Серуло допринесе докладване.

 

Източник: cbsnews.com


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha