Сряда, 28 Февруари 2024

Три златни медала за лекоатлетите на ,,Дунав“ Русе от националния шампионат

Три златни медала за лекоатлетите на ,,Дунав“ Русе от националния шампионат
Публикация   18:15     11 Фев, 2024 /     akcent.bg   /     531

   Състезателите на Спортния лекоатлетически клуб „Дунав“ – Русе Нелия Иванова и Боян Захариев завоюваха два златни медала в дисциплината „Овчарски скок“. Това се случи по време на националния шампионат по лека атлетика за юноши и девойки до 16–годишна възраст, който се проведе вчера и днес в зала „Фестивална“ в София. Личен треньор на двамата е Димитър Петров.

   Златен медал спечели и състезателката Михаела Михайлова от „Дунав“ в дисциплината тласкане на гюле при девойките с резултат 11.58 м. Неин треньор е Борислав Иванов.

   Новината съобщи председателят на СЛАК „Дунав“ и дългогодишен рекордьор в бяганията на средни и дълги разстояния Евгени Игнатов, който е и общински съветник.

    „Започваме годината с много успехи за състезателите и техните треньори, въпреки трудните условия за подготовка през зимния сезон. Вярвам, че съвсем скоро ще бъдат направени реални първи стъпки по изграждането на нова лекоатлетическа зала, каквато шампионите на Русе и нашият град заслужават“, заяви още Евгени Игнатов.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още