Четвъртък, 9 Май 2024

Драгомир Дамянов СДС влиза в парламента на мястото на Десислава Атанасова в групата на ГЕРБ- СДС

Драгомир Дамянов СДС влиза в парламента на мястото на Десислава Атанасова в групата на ГЕРБ- СДС
Публикация   15:30     11 Ян, 2024 /     akcent.bg   /     1081

След като обявиха, че Десислава Атанасова е номинацията на ГЕРБ за конституционен съдия, телефонът ми прегря от журналистически интерес, на местно и национално ниво. Това сподели Драгомир Дамянов, който остана трети въпреки преференциите, които събра на парламентарните избори през април миналата година.

  Той бе изпреварен също с преференции от областния координатор на ГЕРБ Георги Кръстев.

  Дамянов вече бе за кратко депутат от 19-ти МИР от коалиция ГЕРБ-СДС в 48-ото Народно събрание.  Като член на транспортната комисия той ще работи активно за решаване на проблемите на областта, свързани с натоварения трафик, както и за по- активна работа за пускане в експлоатация на фериботната линия Русе- Гюргево и регулиране на преминаващите през Дунав мост ТИР-ове.

  Неговата активност ще бъде насочена и към реализиране на ВиК проект, който отлежава вече с години, за да се реши водоподаването и канализацията на Две могили.

  Той бе и кандидат за кмет на Община Две могили. Пред Акцент.БГ изрази задоволство от постигнатото на местните избори и че ако отново влезе в парламента, със сигурност ще бъде полезен както на съгражданите си от Две могили, така и на избирателите в областта, които го подкрепиха.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha