Понеделник, 22 Април 2024

Общинският младежки дом представи традиционния си коледен концерт

Общинският младежки дом представи традиционния си коледен концерт
Публикация   17:07     20 Дек, 2023 /     akcent.bg   /     334

   В Голяма зала на Доходно здание децата и младежите на Общински младежки дом представиха снощи своя традиционен празничен коледен концерт. Пред пълен салон те очароваха и докоснаха присъстващите с красотата, разнообразието и високото ниво на изпълненията си.

   В своя старателно подготвян и подбран коледен репертоар, и очакван с трепет концерт, участие взеха сценичните състави на Младежки дом – Фолклорно танцово студио „Зора“, Балет „Импулс“, Мажоретен състав „Екстрийм“, XIII Младежки Гвардейски отряд, Студио за поп и джаз пеене „Икономов“, Трио „Дива“ от  Вокална формация „Приста“, Клуб по УШУ, Младежки парламент и Театрално студио „Маска“. Доброволците от Младежки парламент посрещаха гостите с усмивка и закачлив коледен късмет. 

   Специален гост на концерта бе заместник-кметът на Община Русе Димитър Недев. От сцената той поздрави директора на Младежки дом - Красимира Николаева, за блестящата работа на съставите и за грижите и труда в подкрепата и развитието на младежкият потенциал.

   В края на концерта сцената в Голямата зала се оказа малка, за да събере всички състави и клубове, които с пълни сърца и много талант направиха незабравима празничната вечер за присъстващите в залата.

 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha