Първа копка на HOLIDAY PARK в Русе предстои в средата на 2024 година“

Първа копка на  HOLIDAY PARK в Русе предстои в средата  на 2024 година“
Публикация   06:57     23 Дек, 2023 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     11353

Новият модерен търговски обект ще се изгражда върху терена на бившия завод "П. Караминчев", а инвеститор е собственикът на Praktiker и Technolopis – „Видеолукс Холдинг“

  В средата на лятото на 2024 г. ще бъде направена първа копка на Холидей парк HOLIDAY PARK и в Русе Инвеститор е собственикът на Praktiker и Technolopis – „Видеолукс Холдинг“. Новината за Акцент.БГ съобщи асет мениджърът /управление на активи/ на компанията Иван Граматиков.

   В началото на годината ще започне изграждането на ритейл парк на компанията във Враца, а след окончателно приемане на видията и на проекта в Русе ще започне неговото изграждане.

     Все още не може да се заяви категорично и окончателно какви ще са конкретните търговци, но със сигурност е ясно, че ще има супермаркет. В момента се водят  финални преговори с хранителни вериги, спортни магазини,  магазини на модни марки от България, за обувки и други.

     За всеки един от нашите проекти се стремим да осигурим богато разнообразие от партньори, за да могат потребителите да открият всичко необходимо за себе си, своите близки и дом, каза още Граматиков.
    Сред марките, които клиентите на HOLIDAY PARK – Стара Загора могат да открият, са както Технополис, Практикер, Декатлон и Jumbo, така и новите обекти, отворени в комплекса, като Lidl, LC Waikiki, Sinsey, Хиполенд, Нечовешки магазин д-р Стефанов и други.
    В Пазарджик сред новите обекти в комплекса са Pepco, JYSK, T MARKET и Хиполенд, които допълват вече успешно работещите брандове като LC Waikiki, New Yorker и Sinsey.

   Предвидена е по- голяма хранителна зона със заведения за хранене.

 Цялата инвестиция, която към момента не е окончателно уточнена,  ще бъде направена върху  12 000 кв. магазини и около 300 паркоместа.  Наша отличителна черта е озеленяването, сподели още Граматиков. Зеленината, която присъства във всеки един от нашите проекти. Искаме да изградим комплекси, които да носят усещане за свобода, простор и както казва името ни – „парк“.

    Очертава се да има 15 магазина. Основното за новия търговски парк е, че магазините, всеки от който ще бъде на площ от 500 кв. м. до 4000 кв.м , ще са само на един етаж.

   Строителството би трябвало да е една година, показва практиката на компанията с построените вече обекти в различните градове на страната.

  „Технополис България”  ЕАД ще строи първия в Северна България ритейл парк в Русе. Новината съобщи лично за Акцент.БГ съсобственикът на компанията Тодор Белчев. Това стана ясно, след като в началото на септември 2020 г. официално приключи сделката с терена на бившия завод „Петър Караминчев”. Заради пандемията проектът се забави три години.

   Това до голяма степен е положителна новина, предвид факта, че предстоящият обект на Холидей парк ще е десетият в страната. Става въпрос, че този факт говори за преодоляване на всички недостатъци, каквито са били установени в работещите вече обекти, както и изчистване на проекта в полза на клиентите в Русе



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha