Понеделник, 29 Април 2024

Искрен Арабаджиев, ПП-ДБ: За следващата година сме предвидили около 11% ръст на доходите

Искрен Арабаджиев, ПП-ДБ: За следващата година сме предвидили около 11% ръст на доходите
Публикация   06:54     15 Дек, 2023 /     akcent.bg   /     463

Ресторантьорите се оказа, че имат силно лоби в парламент, надяваме се 2024 г. да е последната с намалено ДДС за ресторантьорския бизнес

Приемането ни в Шенген ще донесе огромни икономически ползи за страната ни. Подкрепата от Нидерландия е очаквана благодарение на усилията на парламента, правителството и лично на акад. Денков коментира депутатът от ПП-ДБ Искрен Арабаджиев.

   Преди няколко месеца и въздушен Шенген ни се виждаше невъзможен, но преговорите с Австрия продължават, така че да имаме конкретна дата за пълно присъединяване. Няма да допуснем решение, което уврежда интересите на страната ни.

   Не се регистрирахме днес в парламента, за да не даваме шанс на лъжливите опорки на БСП, „Възраждане“ и ИТН да излизат наяве. Работата на народните представители продължава, понеделник и вторник сме свикали извънредни заседания, така че да можем да приемем бюджетите и Конституцията в рамките на тази година. Не е допустимо да може няколко народни представители да блокират работата на парламента, ние ще вземем мерки. Надявам се до тогава и фигурите от паметника да бъдат демонтирани.

   Паметникът на части е качен и на части се сваля. Ще бъде напълно възстановен и реновиран.

   За следващата година сме предвидили около 11% ръст на доходите при инфлация около 5%.

   Ресторантьорите се оказа, че имат силно лоби в парламент, надяваме се 2024 г. да е последната с намалено ДДС за ресторантьорския бизнес.

   Това е едно управление на постоянния конфликт, но това е единственият начин към момента държавата да върви напред - с взаимен контрол. За някои регулатори, за които се иска 160 гласа от депутатите, ще се изискват и гласовете на ДПС. Няма да допуснем една парламентарна група да има пълно влияние върху един регулатор.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha