Сряда, 28 Февруари 2024

СДС Русе отбеляза 34-ия си рожден ден с празнична торта

СДС Русе отбеляза 34-ия си рожден ден с празнична торта
Публикация   13:51     08 Дек, 2023 /     akcent.bg   /     791

   Русенската структура на СДС отпразнува 34 години от създаването на партията, като събра на едно място много от емблематичните си лица, симпатизанти и съмишленици. На рождения ден, който се състоя снощи в механа „Елит“, присъстваха областният председател Драгомир Дамянов, бившият кмет и общински съветник Елеонора Николова и Станимир Станчев – общински председател на организацията. Заедно разрязаха ефектната празнична торта с надпис „34 години СДС“ и запалиха фойерверките, а усмивките на гостите и приятелите направиха празника незабравим и емоционален.

   „СДС постави началото на демократичните процеси през 1989 година и аз съм един от участниците при създаването на тази организация. Специално в Русе и Русенска област през изминалия месец се проведоха местни избори, като във всяка община се явихме самостоятелно, за да покажем, че СДС съществува и може да излезе и на парламентарните избори самостоятелно. Постигнахме добри резултати и имаме присъствие в местната власт, но можеше и още повече.“, каза областният лидер Драгомир Дамянов.

   „Магията на СДС, макар и много посвила се, съществува и е много важно да има хора, които да я държат жива и да дават доказателства, че СДС не е само ООД, търговска корпорация, корпорация по интереси, корпорация за кражби, каквито са останалите партии. Радвам се, че ние сме тук, че имаме дух, воля и че можем да задаваме и сега дневният ред на нашите съграждани. Прегръдката с ГЕРБ е отровна и не дава престиж. По-добре е да се борим самостоятелно, отколкото да даваме сила и подкрепа за много съмнителни формации, които са на път да изчезнат от нашата политическа карта. Това, което ги крепи, са корпоративните интереси и кражбите. Това отбеляза в приветствието си Елеонора Николова.

   Измина поредната трудна година. Отминаха и едни местни избори, на които много хора ни отписваха и ни казаха, че отново се борим с вятърни мелници. Но точно тук  е разковничето, защото преди 34 години СДС събори една вятърна мелница и промени режима, промени България и зададе посоката. Преди 34 не е било по-лесно! Нека всички се съберем, да дадем една нова енергия и нова визия. Сега е време ние, които сме представители в местната власт, да вложим всичките си усилия, знания, опит и да реализираме идеите. Вярвам, че ще успеем, защото не го правим заради келепира, а просто за бъде по-добре от днес!, заяви общинският председател на СДС Станчев.Коментари

  •     Читател 

    Ел. Николова,започна политическата си кариера с червен шал,който беше пребоядисван няколко пъти през годините.Този й навик,излъга гражданите на Русе,когато ги остави на средата на пътя като кмет.Власт,пари,интереси,това е заниманието на госпожата.

Коментирай

   captcha