Неделя, 8 Септември 2024

Гуру в зумбата идва в България през Русе

Гуру в зумбата идва в България през Русе
Публикация   07 Авг, 2012   /     Р. Николаев   /     521

Даниела и Юлия от местния клуб обещават 2 часа с пластиката в танца, колумбиеца Хърмън Мело

Първото  зумба турне в България ще се проведе в 4 града на страната. Началото на това предизвикателство към феновете на набиращите все по-голяма популярност танци, които се определят и като спорт, ще започне от Русе, ще мине през Варна, Пловдив и ще завърши на плажа в Обзор.

За атрактивното представяне на зумба специално участие ще вземе обучаващият  инструктор Хърмън Мело. Той е колумбиец по произход и води  ZES /zumba education specialist/.

Идеята на това турне е да се популяризира зумбата и да се покаже най-атрактивното пред онези, които вече са усетили магията на танца . Сред основните организатори е българката Анелия Месинези, която живее в Англия и е  също инструктор.

Спортното шоу, танцов спектакъл или един истински празник на настроението ще се състои на 23 август в зала Дунав от 19 часа.  Публиката ще има възможност да наблюдава два часа мастърклас и да се наслади изцяло от видяното от магията на зумба- танца.

Това е първото по рода си събитие у нас. Очаква се страхотно забавление за любители на зумбата, така и за тези, които тепърва ще се запознаят . Програмата включва богато разнообразие от танци- салса, меренге, кумбия, бачата, хип-хоп, регетон, белиденс, боливуд, тянго и др.

Домакини на събитието е спортен kлуб „Динамика - Зумба Русе” с инструктури Даниела Данева и Юлия Маринова. Zumba Ruse е страницата на клуба във Фейсбук, където може да се прочетат различни интересни неща както за клуба, така и за зумбата.

„Динамика- Зумба- Русе има вече година и половина история. За това време с този вид  спорт в танца са се докоснали в различна степен  над 200 жени, тук-там и мъже от всички възрасти.

  Клубът вече имаше тази година една публична изява- по време на Recicle  на Ротари клуб- Русе преди месец в Парка на  младежта.

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha