Сряда, 21 Февруари 2024

Полицията в Русе залови четирима мъже с наркотици

Полицията в Русе залови четирима мъже с наркотици
Публикация   13:42     01 Дек, 2023 /     akcent.bg   /     353

При проверките е установено, че всеки един от тях е държал в себе си различни количества хероин, за които е установено, че са придобити по идентичен начин

Полицията в Русе залови четирима мъже с наркотици, съобщава Областната дирекция на МВР.

Трима русенци /33 г., 38 г., 38 г./ са задържани с наркотици при извършени полицейски действия в Русе завчера.

Акцията е реализирана от служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР – Русе.

   При проверките е установено, че всеки един от тях е държал в себе си различни количества хероин, за които е установено, че са придобити по идентичен начин.

   Случаите са документирани, като срещу тримата мъже са образувани бързи производства под наблюдението на Районна прокуратура – Русе. Те са задържани за срок до 24 часа, като впоследствие единият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

   Работата по разследването продължава.

   Тази нощ около 03:40 часа служители, извършващи патрулно-постова дейност на територията на Второ РУ, при обход по ул. Люлин планина, в района до бл. "Родопи", са забелязали група от няколко човека и са им извършили проверка.

    При полицейските действия са установени четирима - трима мъже /на възраст 33, 21, 23 г./  и  една жена /20 г./.

   Единият от мъжете /23 г./ от джоб на якето си е извадил и предал доброволно на униформените гриндер и три топчета със суха зелена тревна маса, за които е обяснил, че са марихуана.

Констатираното от проверката е документирано и по случая във Второ РУ е започнато бързо производство за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от  НК.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha