В Русе ,,заразяват,, с талант

В Русе ,,заразяват,, с талант
Публикация   15:57     26 Ноемв, 2023 /     akcent.bg   /     526

В Доходното здание се състоя един невероятен спектакъл, показващ многобройните таланти на русенските ученици.

    На 23.11. в голяма зала на „Доходното здание“ се проведе голям концерт по повод отбелязване на 1 година от създаването на Инициативата "Заедно да спасим децата и Русе от дрогата".

   Точно през есента на миналата 2022 година няколко организации се обединиха, провокирани от апела на русенския журналист Румен Николаев в помощ на родителите и всички институции, занимаващи се проблемите на подрастващите. През тази една година бяха проведени различни събития, които да събудят русенското общество относно употребата и разпространението на наркотични вещества.

   Същата вечер, благодарение на усилията на екипа на Регионалното управление по образование в Доходното здание се организира и състоя един невероятен спектакъл, показващ многобройните таланти на русенските ученици. Целта бе по-големите деца и младежи от средните училища да покажат на по-малките деца от възрастовата група на петокласници, шестокласници и седмокласници, как занимавайки се с различни изкуства в свободното време, децата не само могат да се изявяват професионално на сцена, а да фокусират уменията си в смислени и приятни преживявания, далеч от мисълта за употреба на психоактивни вещества.

   Програмата бе изключително богата и разнообразна с истински талантливи изпълнения. Браво и комплименти на всички участници и техните ръководители!

   Надяваме се, децата от публиката и техните родители да са почувствали магията на изкуството и доброволно да се „заразят“ с него за един по-добър и свободен живот от дрогата!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha