Основният партньор на изложението на Дунавските овощари - Лъчезара 2005 ще презентира дейността си и основните насоки на развитие

Основният партньор на изложението на Дунавските овощари - Лъчезара 2005 ще презентира дейността си и основните насоки на развитие
Публикация   07:13     17 Ноемв, 2023 /     akcent.bg   /     434

Да растем заедно - БЪРЗИНА, КАЧЕСТВО, ПРЕЦИЗНОСТ!

   В събота русенци ще могат да посетят специализираното изложение „Дунавски овощари“ 2023, едно от най-големите събития в Северна България, тясно свързано със сектор 'овощарство', организирано от Съюза на Дунавските Овощари - Русе.

    По време на събитието ще бъде направена презентация на основния партньор - фирма Лъчезара 2005.

  Това е  фирма, която се е наложила на българския пазар като основен партньор в качествената дистрибуция и логистика на продукти за хранително-вкусовата промишленост.

 Мениджърският и екип си е поставил за цел да подпомага развитието на местните производители, лансиране и налагане на търговски марки.

   Лъчезара 2005 е ексклузивен представител и дистрибутор на водещи български и чуждестранни марки хранителни продукти за Североизточна и Централна България.

  Разполагаме с екип от високоефективни търговски представители и мениджъри. През годините се утвърдихме като надежден партньор на пазара за търговия на хранителни стоки с изключително добре развита дистрибуторска мрежа.

Лъчезара 2005 предлага транспортиране на стоки, със специален хладилен температурен режим на съхранение.

    По отношение на маркетинга фирмата се е концентрирала в разработване и лансиране на тьрговски марки.

Тагове : Лъчезара 2005 , ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha