Четвъртък, 9 Май 2024

Ресторант Кристал с обновен интериор и меню

Ресторант Кристал с обновен интериор и меню
Публикация   10:22     03 Ноемв, 2023 /     Текст и снимки: Румен НИКОЛАЕВ   /     6957

Митрополит Наум с тържествен водосвет пожела на съдържателите здраве, берекет и просперитет

  Три повода събраха снощи в обновения ресторант "Кристал" приятели, колеги и близки на собствениците на комплекса Николай Дудев и Теодор Михайлов. Всъщност може би всеки, който е минал покрай сградата в сряда, и сега едва ли ще повярва, че снощи е имало стилно и емоционално тържество.

  Така може би "Трансстрой" показа на колегите си от Строителната камара в Русе потенциала, с който разполага компанията. Това всъщност е и катализаторът, довел русенските строители в обновеното заведение, за да отбележат своя професионален празник.

  Домакините грижливо се бяха подготвили част от гостите да разберат едва на място, че Теодор Михайлов е и рожденник. А третата част от присъстващите бяха приятели на домакините и фенове на заведението.

   За стилно реновирания  ресторант подобаващо бе поканен и русенският митрополит Наум, който отслужи тържествен водосвет за здраве, берекет и просперитет на ресторанта и бизнеса на домакините.

   Вкусното меню и квалитетните напитки бяха достойно отбелязани и употребени. По-впечатляващащото обаче се оказа жаждата за забавление и танци, които бяха подбирани според желанията на окупиралите дансинга.

 Реновираният ресторант "Кристал" предоставя едно изключително преживяване, идеално за споделяне на незабравими моменти с колеги, приятели и семейството. То е познато за доста русенци, но новият интерирор предполага повече уют и настроение.

  Дизайнерът, когото ще оставим зад завесата, скромно търсеше подходящото описание на новата визия. Категорично не е търсен конкретен стил. Това, което ще посреща гостите на ресторант "Кристал", е едно стилно емоционално състояние на архитекст с доказани професионални възможности. Единственият търсен ефект е всеки да се влее в обстановката, цветовете и тоновете са топли и земни, отпускащи и създаващи усещането за релакс.

  Обстановката като цяло предполага клиентите на заведението да се чувстват в приятна атмосфера,  идеална за бърз делови обяд, разпускащ сладък следобед или незабравима вечеря. Елегантният интериор превръща мястото в перфектен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha