РС на КНСБ – Русе изрази в декларация партньорството и подкрепата си за Пенчо Милков

РС на КНСБ – Русе изрази в декларация партньорството и подкрепата си за Пенчо Милков
Публикация   17:00     02 Ноемв, 2023 /     akcent.bg   /     562

   РС на КНСБ – Русе изрази в декларация партньорството и подкрепата си за Пенчо Милков. В нея се казва:

   В качеството си на активен участник в обществените процеси, Регионален съвет на КНСБ Русе, счита, че през изтеклия мандат на г-н Пенчо Милков реализирахме успешно социално партньорство чрез:

  • ефективен диалог, в конструктивен дух и отговорно поведение с добронамерено отношение, при зачитане на интересите на синдикалните членове и гражданите на гр. Русе;
  • сключените колективни трудови договори в сферата на образованието, здравеопазването, градския транспорт и общинска администрация надградиха постигнатото на национално ниво и добавиха нови социални придобивки;
  • консултации за решаването на неотложни и важни за синдикалната общност въпроси.

   На това основание, в интерес на русенската общественост и на нашите членове, РС на КНСБ Русе, счита, че трябва да дадем своя принос при формиране на новата местна власт, чрез деклариране на подкрепа към кандидата за кмет на град Русе – г-н Пенчо Милков.

   Това наше решение е израз на натрупания положителен опит, на изграденото взаимно доверие и прозрачност на действията, на желанието ни за запазване, задълбочаване и доразвиване на постигнатото през следващия мандат.

   КНСБ застава зад кандидатурата на г-н ПЕНЧО МИЛКОВ с очаквания за нов успешен мандат и още по-резултатно социално партньорство като му пожелава успех на балотажа!!!

       С ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ И ИЗРАЗ НА УСПЕШНО ПАРТНЬОРСТВО!

       ЗАЕДНО ДА ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД!!!

                                                                               Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още