Четвъртък, 9 Май 2024

Анатоли Станев: От Русе – градът на първите неща, ще започне чупенето на „сглобки” и създаването на прозрачни и морални отношения

    Анатоли Станев: От Русе – градът на първите неща, ще започне чупенето на „сглобки” и създаването на прозрачни и морални отношения
Публикация   09:54     29 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     287

    Анатоли Станев: От Русе – градът на първите неща, ще започне чупенето на „сглобки” и създаването на прозрачни и морални отношения.
Стига „ала-бала“, стигат ни марионетките, време е за равносметка и отговорност пред русенци.

    Днес гласуваме, за да дадем на Русе нова посока и да градим нови, чисти мостове за бъдещето на общността ни, заяви кандидатът за кмет на ИТН в Русе Анатоли Станев. Придружен от семейството си, той упражни своето право на глас в деня на местните избори в секция в Професионалната гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура „Йосиф Вондрак“.

    „От 2019г. работим за това, което ще се случи днес. Тогава друга „сглобка” ни попречи да участваме в местните избори – защото НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

    Оттогава  работим много, полагаме много усилия да ИМА ТАКЪВ НАРОД. В политическия живот се появиха или бяха изпратени хора без абсолютно никакъв морал, хора – готови на абсолютно всичко за ЕДНОЛИЧНА  власт и печалба.

    Тези хора отново се опитват да откраднат гласа ни,  но няма да им позволим, защото СИЛАТА Е В ИСТИНАТА“, каза Станев.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още