Акад. Христо Белоев: Моето мото е: РУСЕ – МОДЕРЕН И ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩ СЕ ГРАД!

Акад. Христо Белоев:    Моето мото е: РУСЕ – МОДЕРЕН И ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩ СЕ ГРАД!
Публикация   21:57     27 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     280

   СКЪПИ РУСЕНЦИ,

   Предстоят важни и отговорни избори, които ще определят развитието на нашия град! Аз съм част от листата на Местна коалиция "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ", която е силен отбор от експерти и специалисти от различни области. Гласувайте за нашата листа с номер 69! Който желае да ме подкрепи - с преференция 102! Моето мото е: РУСЕ – МОДЕРЕН И ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЩ СЕ ГРАД!

    Основни приоритети за мен са образованието, науката и икономиката, които имат пряко въздействие върху нашите съграждани и са предпоставка за по-балансирано регионално развитие.

    Посоката на развитие на обществото ни утре се определя в голяма степен от това какво ще заложим в образованието ни днес – обща култура, компетентности, професии. В този смисъл Русе има нужда от съвременна визия за развитие на образованието.

    Ще работя за създаване на устойчива връзка образование – наука – бизнес като основа за изграждане на икономика, базирана на знанието. Активно ще съдействам за създаване на диалог и сътрудничество между общинската администрация, общинския съвет и гражданите за постигане на ефективни резултати във всички сфери на общественото ни развитие.

    Накратко за мен: Завършил съм Русенски университет „Ангел Кънчев“; Ректор на Русенския университет; Академик на Българската академия на науките; Носител на орден Св. Св. Кирил и Методий“ I степен; Доктор хонорис кауза на над 20 чуждестранни университети; Носител на много национални и международни награди; Почетен гражданин на град Русе; Четири мандата общински съветник и Председател на Общинския съвет в периода 2015-2019 г.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Тагове : Белоев , мото , Русе ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още