Обръщение ПП Движение Гергьовден

Обръщение ПП Движение Гергьовден
Публикация   12:52     27 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     362

Кристиян Вълчев: Русе е бил първенец и ще бъде такъв, защото такава е съдбата му!

            Скъпи приятели и съграждани, 

искам от сърце да ви благодаря за подкрепата и вниманието!

    Всички ние имаме една обща цел в тази кампания - добро място за живеене! 

   Чист, красив и безопасен град, в който децата ни не само да останат, а да могат да се развиват, да живеят щастливо и спокойно!

 Градът ни е прекрасен и заслужава да се борим за него!

   Много хора ме попитаха защо избрах  да се занимавам с това. Понякога и аз си мисля, че наистина нямам място на този, така или иначе, разкалян терен, че зрънцата на моя съвсем не наивен идеализъм нямат необходимите условия, за да поникнат в такава почва. Но не мога да спра да се боря за всичко онова, в което дълбоко и искрено вярвам. За мен политиката е многопластово социално явление и аз приемам избора си да остана в нея за правилния.

   Политиката е изкуство и наука - да говориш и убеждаваш, да търсиш неуморно вярното решение, да намираш баланса и синхрона. 

   Политиката е работа, действия и инициативи, изискващи себеотдаденост в името на общественото благо! 

   Без емоционална реторика и клиширани фрази отново ще помоля за вашето доверие, защото искрено вярвам, че доброто сърце, добрата подготовка и доброто отношение ще доведат до добри резултати.

   На 29 октомври всички ние трябва да поемем отговорността за това какво ще се случи с града ни през следващите четири години!

           Начинът е един - да отидем и да гласуваме! 

   През тази нелека кампания се наслушахме на взаимни нападки и обвинения, негативно отношение и реваншизъм, обещания със завиден размах, които не почиват на анализ на съответната дейност.

   Аз и екипът на ПП Движение Гергьовден смятаме, че трябва повече от всякога да се обединим, защото Русе обезлюдява, изостава и не е това, което сме чели от брошурите в началото на XX век.

   Вярвам, че трябва да възстановяваме и изграждаме едно по-чисто и уредено място, както за нас, така и за нашите деца, та нали трябва да им завещаем необходимото самочувствие, че са русенци!

          Нашият отбор показа идеи, решения и политики, които са реално осъществими, приложени успешно, както в България, така и в чужбина. 

   Русе е бил първенец и ще бъде такъв, защото такава е съдбата му! Ние, наследниците на тези наши предци, които го съградиха и чиито достижения помним и до днес, трябва да върнем първенството му.

   Призовавам Ви да гласувате на 29 октомври с бюлетина 33 за кмет на Русе и 33 за листата ни за общински съветници!

           Гръдът - това си ТИ!

                                                                                         Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още