Четвъртък, 9 Май 2024

Превенцията и борбата срещу наркотиците обединява- двама кандидати за кметския стол подкрепиха ,,Заедно да спасим децата и Русе ...

Превенцията и борбата срещу наркотиците обединява- двама кандидати за кметския стол подкрепиха  ,,Заедно да спасим децата и Русе ...
Публикация   09:44     26 Окт, 2023 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     639

Искрен Веселинов подари на тийнейджърите концерт на любими техни изпълнители, Анатоли Станев застана за пореден път зад Инициативата

   Въпреки калните предизборни боричкания и нападки тези дни, въпреки обещанията на всички кандидати за кмет на община Русе и общински съветници, снощи се оказа, че все пак има неща, които може да обединят русенци.

  Макар и в предизборна кампания, Искрен Веселинов подари на русенските тинейджъри концерт с техни любими изпълнители. Задължтелно трябва да се отбележи, че те не са във възраст, в която ще гласуват.

  И че този концерт бе в подкрепа на Инициативата "Заедно да спасим децата и Русе от дрогата". За това говореше и Устата, и Торино, и Пашата единият е русенец, а другият е учил в музикалното училище в Русе/.

   Благодаря и на евродепутатът Ангел Джамбазки, който също изрази своята подкрепа на тази кауза.

  Антидрога концертът направи и нещо изненадващо, и то приятно. На сцената към основните действащи лица се качи и Анатоли Станев – кандидат за кмет на ПП „Има такъв народ“ за община Русе, за да заяви твърда позиция за защита на децата на Русе от пипалата на дрогата и да подкрепи Инициативата „Заедно да спасим децата и Русе от дрогата“, която има за цел постоянна превенция при подрастващите млади хора в Русе.

   Сърдечно благодаря на организаторите на концерта, както и на жеста на Анатоли Станев. Дали е било правилно това да се случи по време на изборна кампания, няма да коментирам. Но ако всички, ще повторя- всички се включим активно в превенция и децата знаят достатъчно за вредата от наркотиците, но сме изпълнили един важен граждански дълг.

   Децата трябва да знаят, че няколко часа удоволствие ще им струва години страдание- на тях, на семействата им и на цялото общество!

   И да се знае- скоро Инициативата ще отбележи своята първа годишнина. А това стана реалност и възможност с безвъзмездният труд и себеотдаване на не малко съмишленици, които по един или друг повод имат отношение към темата.

   Текстът е подходящ за кандидати за кметове и общински съветници и за родители!

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha