Искрен Веселинов призова младежите в Русе да кажат ,,НЕ,, на наркотиците

Искрен Веселинов призова младежите в Русе да кажат ,,НЕ,, на наркотиците
Публикация   21:36     26 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     350

Стотици младежи заявиха своята непримиримост към разпространението и употребата на наркотични вещества по време на Антидрога концерта „БЪДИ СВОБОДЕН", организиран от политика

   За да подкрепи инициативата „Заедно да спасим децата и Русе от дрогата", като родител и неин съмишленик, Искрен Веселинов подари на младите русенци и техните родители концерта „БЪДИ СВОБОДЕН" с участието на TORINO & PASHATA X USTATA.

   Инициативата, която вече цяла година работи активно с учители, родители и ученици има за цел превенция и борба с наркотичните вещества. Идеята е обединявайки деца, младежи, родители, учители и институции, да се търсят и намират устойчиви решения за справяне с опасната пандемия. Необходимостта от превенция и непримиримата борба с разпространението и употребата на психотропни вещества трябва да бъдат постоянно предизвикателство пред обществото, защото проблемът е глобален, а цената се заплаща с човешки животи.
 
      Събитието беше открито от идейния инициатор на Инициативата, журналистът Румен Николаев, който призова младежите да бъдат отговорни и разумни в решенията си и да действат, водени от любовта към живота.
 
   Към присъстващите се обърна и политикът Искрен Веселинов, който сподели вълнението си да види изпълненият с млади хора площад на Русе. Той заяви, че като общество трябва да бъдем непримирими към разпространението на наркотични вещества и съпричастни към хората, засегнати от тяхното влияние. Веселинов изрази надежда, че с посланието на концерта, изпратено чрез песните на любими изпълнители, младежите ще се обединят в името на здравето, образованието и развитието си, и ще инвестират в постигане на техните цели и мечти.
 
   „Нека днес се изправим заедно срещу проблема с разпространението на психотропни вещества и да поставим човешкия живот на първо място! Вие сте бъдещето и аз вярвам във вас!", заяви политикът.
 
    Гост на събитието беше и българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки,  който изрази своята съпричастност към  Инициативата и събитието, организирано от Веселинов. Той подчерта, че в негово лице гражданите на Русе откриват достоен и почтен политик, който има ясна и дългосрочна концепция за растеж на града, както и компетенциите да я реализира.
 
   Концертът събра стотици русенци на площад "Свобода", които единодушно казаха НЕ на наркотиците.
                                                                                                
                                                                                                                      Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още