Четвъртък, 22 Февруари 2024

Рена Стефанова: Отново питаме дали има незаконен строеж до буферния ТИР-паркинг

Рена Стефанова: Отново питаме дали има незаконен строеж до буферния ТИР-паркинг
Публикация   07:38     23 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     215

От снимки, направени с дрон миналата седмица беше видно, че там има товарни коли.

   На общинската част от буферния ТИР-паркинг към този момент няма разположени камиони. Това установи проверка, която бе направена от кандидата за кмет на коалиция ПП-ДБ Рена Стефанова. От снимки направени с дрон миналата седмица беше видно, че там има товарни коли. “Изводите са, че когато има гражданско общество, тези които са свикнали да не се съобразяват с правилата, са принудени да го правят”, заяви Рена Стефанова.

  „Преди 10 дни, ние от ПП-ДБ, зададохме няколко въпроса към прокуратурата и РДНСК в Русе, и днес все още не виждаме промяна. И отново питаме: има ли изграден незаконен строеж зад частния буферен паркинг. Има ли строително разрешително за това, което се вижда, че е изградено? Ако няма - къде са РДНСК и прокуратурата да извършат проверка кога е построена тази част, кой я ползва и към настоящия момент ползва ли се все още тази част от изграденото?“, попита Рена Стефанова.

   Според Рена Стефанова общинския паркинг не би трябвало да е изграден, защото обществената поръчка е възложена твърде скоро. Проверката обаче показва, че строителство е налице, а преградите между частния паркинг и допълнителната част са лесноподвижни.

                                                                                                                                                            Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още