Вторник, 14 Май 2024

Валентин Атанасов представи предизборните си идеи и цели пред жителите на Ряхово

Валентин Атанасов представи предизборните си идеи и цели пред жителите на Ряхово
Публикация   12:12     22 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     369

  Кандидатът за кмет на Община Сливо поле Валентин Атанасов, който бе вече два мандата успешен градоначалник на най-разнородната община в област Русе откъм етноси, се срещна с жителите на Ряхово.

   В рамките на предизборната кампания Атанасов предпочете да говори с хората за настоящите и предстоящите задачи и проблеми, които жителите на селото поставят.

  Според кандидатът за кмет 3-ти мандат опитът, който е натрупал по време на досегашното му управление го прави уверен, че ще се справи най-добре от останалите кандидати за кметския пост.

  Незабравими за ряховчани остават Нептуновите нощи, домакинството на републиканството първенство по водомоторен спорт и др.

"Аз и екипът ми ще продължим да работим с лице към хората- в подкрепа на децата и на най-нуждаещите се групи.", заяви Атанасов.

  Социалният патронаж, здравеопазване и образование ще продължат да са приоритети, за да може Община Сливо поле да запази жителите си и бъде добро и предпочитано място за работа и за живеене, каза пред мнозинството Атанасов.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още