Кандидатът за кмет от СДС Станимир Станчев: За висотата на едно общество се гледа по неговото отношение към възрастните хора

Кандидатът за кмет от СДС Станимир Станчев: За висотата на едно общество се гледа по неговото отношение към възрастните хора
Публикация   09:28     23 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     352

   В последната седмица на предизборната кампания кандидатът за кмет и водач на листата с общински съветници от СДС Станимир Станчев продължава срещите си с хората в общината, за да се свърже с различни общности и да чуе техните нужди и предложения.

   Днес Станчев разговаря с хората от пенсионерски клуб „Възраждане“, тъй като възрастните хора са  важна част от общността, а за висотата на едно обществено се съди от отношението му към възрастните хора.  Пенсионерите споделиха своите нужди, а кандидатът за кмет с внимание слушаше техните предложения, техните въпроси и обеща, че те ще бъдат добавени в програмата за управление на града.

   Станчев и част от общинските съветници представиха своите виждания и предложения по ключови теми като здравеопазване, социални услуги, културни и спортни инициативи, както и плановете си за икономическо развитие на града.

   Срещата приключи с обещание за по-нататъшна комуникация и сътрудничество между Станчев и пенсионерския клуб, за да осигури по-добро бъдеще за всички жители на града.

                                                                           Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

  •     Анализатор 

    Г-н Станчев,като водач на листата,ти си се съгласил да дадеш второто място на госпожата,която подведе русенските избиратели през 2003 год.Избраха я и тя ги загърби като замина за столицата.Гражданите на нашия град,не заслужават да се експериментира с тяхната памет. Лоша подредба, как да гласувам за теб?

Коментирай

   captcha

Прочети още