Станимир Станчев след среща с търговците на Пазара- директен диалог, информираност и влияние върху бъдещето на общността

Станимир Станчев след среща с търговците на Пазара- директен диалог, информираност и влияние върху бъдещето на общността
Публикация   15:54     21 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     264

Гражданите изразиха своите нужди и притеснения, както и идеи за подобрения

   Кандидатът за кмет и водач на листата с общински съветници Станимир Станчев и част от екипа му бяха на едно от най-оживените места в града - Централният кооперативен пазар. Търговците и посетителите споделиха проблемите си,  задаваха въпроси и научиха повече за Станимир Станчев, за неговата личност и мотивацията му да служи на общността.

   Той използва посещението на пазара, за да представи своята програма, която включва идеи за икономическо развитие, инфраструктурни подобрения, социални проекти и други важни аспекти на местната управа. 

   Според Станчев именно пазарите на производителите за пресни храни са популярни по цял свят и те трябва да бъдат насърчавани и развивани. 

   Гражданите изразиха своите нужди и притеснения, както и идеи за подобрения, като Станчев се ангажира да ги адаптира към своята програма, за да отговори по-добре на нуждите на общността.

   Решенията трябва да се взимат не заради партийни интереси, а заради интересите на гражданите, категоричен бе кандидатът за кмет. 

   Посещението на Станимир Станчев на пазара предоставя възможност за директен диалог, информираност и влияние върху бъдещето на общността. Гражданите следва да се възползват от този шанс, за да изберат кандидат, който отговаря на техните нужди и очаквания.

                                                                                                              Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още