Четвъртък, 9 Май 2024

Кандидатът за кмет Анатоли Станев сподели своите приоритети за бъдещето в управлението на община Русе

   Кандидатът за кмет Анатоли Станев сподели своите приоритети за бъдещето в управлението на  община Русе
Публикация   12:04     21 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     380

   На 20 октомври в пълната зала  „Европа“ се проведе среща –разговор за бъдещето на Русе. В срещата участваха кандидатът за кмет на ПП „Има такъв народ“ - Анатоли Станев,  и кандидатите за общински съветници от листата на партията с граждани и симпатизанти. Гости на срещата бяха Тошко Йорданов – зам. председател на ПП „Има такъв народ“ и председател на Парламентарната група и Павела Митова – депутат от 49-то Народно събрание.

   Анатоли Станев сподели своите приоритети за бъдещето на нашата община като посочи демографски, икономически, екологични и инфраструктурни проблеми. Конкретният план за решаването на тези проблеми и осъществяването на трайна и ефективна връзка между образованието и  бизнеса са  водещите цели в програмата на Анатоли Станев и неговия екип.  

   В разговора се включиха граждани с въпроси за трансграничните проекти на Русе и разширяване на възможностите за развитие на бизнеса, за визията на кандидата за кмет за взаимодействието на местната с държавна власт. Тошко Йорданов отговори на въпроси, свързани с предстоящото гласуване на 29 октомври и възможните манипулации с машинния вот на гражданите.

    Участието на депутатите от ИТН в подобни срещи дава възможност до всички да достигнат истините за грубото погазване на законодателството и подмяната на реалните проблеми на хората от страна на сглобката.

                                                                                              Купуването и продаването на гласове е престъпение!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още