Станимир Станчев с категорична подкрепа за Стефан Проданов за кмет на Свищов

Станимир Станчев с категорична подкрепа за Стефан Проданов за кмет на Свищов
Публикация   08:41     21 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     319

   Кандидатът за кмет и водач на листата с общински съветници от СДС Станимир Станчев посети читалището в община Свищов, където се срещна с един амбициозен кандидат за кмет и изрази категоричната си подкрепа за Стефан Проданов, издигнат от широката народна коалиция „Стефан за Свищов“. Той преподава финанси и обучава в Стопанската академия в Свищов „Д.А.Ценов“ финансисти за корпоративния, банковия и публичния сектор на България.

   „Срещата не само ме впечатли, но и ме вдъхнови в дълбочина. Проданов има ясна визия за бъдещето на своята община и упорито се бори за тази визия. Всеки човек, който има стремеж и ангажимент към обществото си, заслужава подкрепа и внимание. Неговата страст и ангажимент са заразителни и няма как да не го подкрепя“, каза Станимир Станчев.

   На събитието присъстваха приятели и преподаватели на Станимир Станчев, които се обединиха в желанието за по-добро бъдеще за тяхната общност. Сред тях бяха иракчанинът проф. Карим Наама от ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий”, който е доктор на науките, възпитаник на стопанска академия в Свищов и дългогодишен преподавател в икономическия ВУЗ. Проф. д-р Андрей Захариев е декан на факултет "Финанси" в СА "Д. А. Ценов", бил е председател на СДС в Свищов, а в момента е в листата с кандидати за общински съветници на широката коалиция „Стефан за Свищов“. Сред участниците в събитието беше и Станислав Благов, който е бил четири мандата кмет на община Свищов от 1999  до 2015 година и сега е кандидат за общински съветник.

   „След срещата усещах ентусиазма и надеждата, а това ме накара да повярвам в силата на обединението и човешката ангажираност. Вярвам, че Стефан Проданов има потенциал да направи големи промени и да подобри живота на своите съграждани. Подкрепям го с всички сили!“, посочи още Станимир Станчев.

   Това събитие напомни, че промените се случват, когато се обединим зад обща цел. Нека продължаваме да вярваме в силата на ангажимента и да подкрепяме хората, които наистина се грижат за обществото си, допълни още кандидатът за кмет на Русе.

                                                                                                 Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още