Понеделник, 20 Май 2024

Иван Иванов: Община Русе трябва да е отговорен стопанин

Иван Иванов: Община Русе трябва да е отговорен стопанин
Публикация   15:51     20 Окт, 2023 /     akcent.bg   /     362

Алисе Муртезова: Русе има нужда от стабилен Общински съвет в името на добрите решения за града ни

   Кандидатът за кмет Иван Иванов на ПП ГЕРБ и водачът на листата за общински съветници Алисе Муртезова бяха на срещи с колективите на ТРУД АД и фирма ЕКОН – 91, като част от поредицата планирани срещи с местния бизнес.

„Труд“АД е едно от най-старите предприятия не само в Русе, но и в страната. Тази година отбелязва своята 130-годишнина. ЕКОН-91 е лидер на пазара на бои и производство на матраци.

   „За пореден път се убеждаваме, че хората работят с мисъл за Русе, но не намират подкрепа, отново липсва комуникация. Един от нашите ангажименти за следващите четири години е да върнем облика на общината, като отговорен стопанин. Нужна е много работа и големи промени. Това няма да стане за един ден. Трябва да започнем от там – общината да защитава  интересите на гражданите и да се грижи за хората, които са останали тук“, заяви Иван Иванов.

   „Точно заради това, на 29 октомври всички ние трябва да излезем и да гласуваме за кмет и за общински съветници, защото в следващите четири години решенията за града ни ще бъдат в ръцете на всички ни“, допълни водачът на листата с кандидати за общински съветници на ПП ГЕРБ Алисе Муртезова.

                                          Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още